Tools
Search
Login

Graffit Stúdió Zalaegerszeg Reklám Grafika Dekoráció Óriásnyomtatás Weblap

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Prev Next

VEDD

Kezdd az utóétellel. A szívedre hallgass! Álmodd a saját álmaidat. Voníts a holdra. A zoknijaid legyenek különbözô színûek. Szeresd a Benned Élô Gyereket.

KÖNNYEN

Adjál saját magadnak ajándékokat. Hintázz a holdfényben. Utazz taxival a következő sarokig. Higgy az életbe! Mondd, hogy egy másik bolygóról való vagy.

AZ

Lassan élvezd az életet. Öltözz ki reggelire. Játssz kristálygolyókkal. Lepd meg saját magadat. Nyújts határtalan szeretetet önnönmagadnak.

ÉLETET

Küldj szerelmes leveleket sajátmagadnak és másoknak. Tegyél ki tejberizst a földöntúliaknak. Méretkezz reggelenként. Válaszd a fényt. Keresd a saját bolondságaidat.

ÉS

Kísérletezz. Imádkozz a Világmindenséghez, ha úgy tetszik. Ünnepeld a fény visszajövetelét. Tagadd meg a fogmosást. Ülj egy ropogó tûz mellé és mesélj meséket.

LÉGY

Beszélj hangosan magadban. Öltözz ki! Énekelj hangosan a munkahelyeden. Merj kapni. Hajolj meg a benned rejlõ szeretetnek. Legyél játékos.

VIDÁM :)

Állj le idegenekkel mindennapi dologokat megtárgyalni, elcsevegni. Bocsáss meg magadnak és másoknak. Meditálj. Gyerekeskedj anyaszült meztelen egy birkabõrön.

Rólunk

Itt vagy most: Címlap » Rólunk

Rólunk kicsit bővebben

Köszöntünk a Graffit Stúdió honlapján.Kellegy csapat Már régen vártuk, hogy megnyisd ezt az oldalt. Elmeséljük, hogy mit, és hogyan csinálunk. 
Kezdetben vala az Attila - hát persze, hogy a Krisa. Az Attila rajzol, grafikázik, ötletel-kitalál, szerkeszt, céget vezet.
És persze vala a Bea - de hát ők egyébként is együtt vannak már vagy huszon-sok éve.
A Bea dekorál, számláz, meg persze - bár tagadja - irányít.
Aztán jött a Gyula - Gyula a szószátyár. Na Ő aztán olyan lendülettel tekeri az egeret, mint macska a forró kását. Aztán jött a Laci a Webes-gyerek, a billenytyűkeverő és belebeszélő kisiparos - önkényes szakszervezeti bizalmi....  Több mint egy éve jött a Dóri a rajztanár és grafikus. Megismertük -  már tudjuk, jól választottunk :)

2013. február 4 - nagy nap az életünkben. A Mártírok útja 13-15. szám alatt új helyen kezdtük a munkát. Új hely, új helyzet. Az Attila és a Gyula ez emeleten, a Parancsnoki központ a földszinten. Gyere el hozzánk nézd meg :)

Hát hirtelen ennyi a csapat. Elmondhatjuk: tökéletesek vagyunk - így együtt bármit megoldunk ami kidványokra, nyomdászatra, dekorászatra, arculatra, logóra, weblapra  -vagyis megjelenésre vonatkozik. Akarj egy jó kis "dizájnt", és megkapod. Mert mint Minarik Ede is megmondta  :)  KELL EGY CSAPAT!

Föleg ezeket csináljuk:
Grafikai tervezés, arculat, logo, embléma, hirdetés, prospektus, Nyomdai előkészítés, kivitelezés, reklámanyag, prospektus, szórólap, plakát, csomagolás, Dekoráció tervezés kivitelezés, kirakat, autó, reklámtábla, óriástábla, plasztikus betű, felirat fólia kivágás, webszerkesztés, nagyformátumú kül- és beltéri fotónyomtatás, reklám, grafika, dekoráció, óriás nyomtatás, digitális nyomtatás, festmény, weboldal.......